BİTLİS / ADİLCEVAZ - Adilcevaz Anaokulu

Adilcevaz Anaokulu

Orta Mahalle Bosna Sokak Adilcevaz/BİTLİS
Vizyon
Vizyonumuz, çocukların düşünme yeteneğini geliştirmek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Spor Salonu :0
Öğretim Şekli :Okulumuzda 3 yarım gün sınıfı bulunmaktadır.Yarım gün eğitim programımız sabah 08:00´de başlayarak, kahvaltı, serbest zaman, sanat, Türkçe dil, müzik, oyun etkinlikleri ile 13:00´da sona ermektedir.
Kaloriferlidir
Yaya olarak ve şehir içi dolmuşlarla sağlanabilmektedir.
Orta Mah. Adilcevaz/BİTLİS