Adilcevaz Anaokulu
Orta Mahalle İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu karşısı Adilcevaz/BİTLİS

VİZYON

Vizyonumuz, çocukların düşünme yeteneğini geliştirmek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.

MİSYON

Çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.

Kütüphane Kitap Sayısı :230
Öğretim Şekli :Okulumuzda 3 yarım gün sınıfı bulunmaktadır. Yarım gün eğitim programımız sabah 08:00´de başlayarak serbest zaman, sanat, Türkçe dil, müzik, oyun etkinlikleri ile 13:00´da sona ermektedir.

Öğretim Şekli

İlçe Merkezindedir